Hoe kies ik de juiste (Yoga) mat?

Die vraag zult u zich zeker stellen als u net begint met Yoga, Pilates of fitness.

Één ding is daarbij zeker dat kunnen wij maar ook geen enkele andere site u direct vertellen. De aanschaf van een mat heeft te maken met de soort oefeningen die er op gedaan worden, intensief of geen intensief gebruik, binnen of buiten gebruik en daarna komen de meer persoonlijke voorkeuren zoals afmetingen, duurzaam en natuurlijk de kleur (of eventueel een afbeelding).

Op Yoggamatten.nl vindt u de benodigde informatie om een keuze te maken welk product het meest overeenkomt met uw uit te voeren oefeningen en uw persoonlijke voorkeuren waarna u eenvoudig ons keuze filter daarop in kan stellen waarna u alle beschikbare matten/producten van onze partners (*) met de gekozen opties te zien krijgt.

Gebruikt u al wat langer een mat dan heeft u waarschijnlijk al een voorkeur afhankelijk van uw ervaringen of die van andere (tijdens les) en weet u al een aantal voorkeuren zo in te stellen dat u direct de naar uw keuze beschikbare matten te zien krijgt.

Bij de producten die men na de keuze te zien krijgt ziet men de korte informatie, foto’s en prijzen.

Door op het product te klikken komt men uit de bij de leverancier waar vaak de informatie wat uitgebreider beschreven staat en ook zijn er meer foto’s te zien. Daar vindt u ook de levertijden, garantie en retour voorwaarden.

 

Bekijk alle yogamatten

 

 

(*) Yogamatten.nl verkoopt zelf geen producten maar geeft de mogelijkheid door informatie en een eenvoudig keuzefilter u de producten van verschillende leveranciers te tonen. Het voordeel voor u is vanaf website te kiezen uit meer dan 1000 producten/matten. Er zijn ook geen hogere kosten aan verbonden want u betaalt de prijs die u ook bij het direct benaderen van die site zou betalen.