Aansprakelijkheid

Yogamatten.nl is een Affiliate website van Yimba Affiliate Marketing. Alle producten die getoond worden, worden verkocht door een of meerdere van onze partners. Wij verzorgen zelf geen verkoop.

Yimba Affiliate Marketing spant zich in om de inhoud van hun websites zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Echter voor een groot gedeelte van de informatie, bijvoorbeeld alle productdata, zijn wij afhankelijk van onze partners. Ondanks onze zorg en aandacht en de zorg en aandacht van onze partners, kan het voorkomen dat inhoud onvolledig / onjuist of niet meer actueel is.

In het bijzonder zijn alle prijzen op onze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De uiteindelijke prijs van de producten die wij tonen wordt bepaald door onze partner. Aan de prijzen die wij tonen kan geen recht op aankoop voor die prijzen of aansprakelijkheid daarvoor verleend worden.

De op Yogamatten.nl aangeboden informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling.

Voor op de website opgenomen links naar websites of diensten van derden kan Yimba Affiliate Marketing nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.